-->

Sunday, October 14, 2018

Teman belajar Hipnosis dari Malaysia / Kanca Sinau Hipnotist Hipnoterapi Saking Malaysia

Ceritanya ini, ada sahabat yang kerja di Malaysia ingin belajar hipnotis hionoHipnot bedengan saya, saya jawab silakan bang, main ke Semarang bila serius belajar hipnotis denganku.

Ceritane iki, ana kanca sing mergawe ning Malaysia pengen sinau hipnotist hpnoterapi karo aku, aku jawab - Monggo Kang, dolan Semarang, yen pengen sinau hypnosis karo aku.

Setelah telpon-telponan, MAs Iwan yang sedang cuti tiga bulan, aslinya rumahnya dari Jombang langsung berangkat ke Semarang, Sabtu-Minggu ini, untuk belajar basic hipnotist dan advanced hypnotherapy
.
Sabanjure telpon-telponan, Mas Iwan, sing lagi prei cuti telung sasi, sing asline omahe ana Jombang, langsung mangkat Semarang Sabtu Minggu iki, perlu sinau basic hypnosis lan advanced Hypnosis.

Yen dak gatekke, sing sinau hipnosis karo aku ki, ora mung sepisan mas Iwan sing saka Malaysia, sadurunge nate Pak Ibrahim sing uga saka malaysia, belajar karo Aku.

Nyatane sinau hipnosis iki, pancen unik lan nyenengke, sebab ngajari ilmu hipnotist hypnotherapy aku dadi duwe kanca saka ngendi-ngendi, termasuk kanca belajar saking malaysia.

Kanggo sangu Cak Iwan Mulih, aku ngandani babakan ilmu VAP (Virtual Assistant Program) sing cara Jawane : Pembantu Asisten Maya, tegese batur sing bisa bantu awak dewe sing ora wujud ning ana hasile.

Cak Iwan mau njajal langsung nggawe VAP Nggolek tip amarga kerjone dadi house keeping ning hotel genting Malaysia perlune supaya entuk tip sing akeh nganti 2.000 ringgit misale, Vap sing ke-loro VAP Ayu fungsine kanggo nakluke supervisor sing cerewet amit - supervisore wadon. VAP sing katelu diarani VAP Nggolek cewek, sebab Mas Iwan sampek sak iki durung duwe bojo, nek akeh cewek, mundak diseleksi didadekno bojo.

cukup ngene wae ya, kandaku neng blog iki, sebab ora gampang nulis jawa sing dawa nang blog kaya ngene iki, aku hasi nulis nganti sakprene dawane (cendak asline) amarga aku mekso awakku supoyo iso nulis kaya ngene iki.

Tulisan jawa iki, sing nggoleki yo paling wong jawa, utowo wong suriname sing ngetik nang google suriname babakan hypnosis jawa - hypnotherapy jawa, hypnotist Suriname - Hypnotherapy Suriname.

Nek iki -video youtube pelatihan hipnotis semarang ngisor iki :  kanca sing sinau saka Rumah Sakit Kariyadi Semarang Jawa Tengah sing profesine dadi perawat, deweke sinau hipnoterapi sebab ana hubungane karo pasien rumah sakit sing ngeluh bab nyeri lan kewedan ngadepi larane 



ilyas afsoh - Kancamu belajar hipnotist hipnoterapi Indonesia 
Urip Nang Semarang 0821-4150-2649 

Alhamdulillah, Ngucap syukur dumatheng Gusti Allah, sebab sing sinau karo aku, ora mung wong biasa, ugo ana penjalukan saking instansi sing aku disuwun nguwehi materi motivasi ning acarane BMKG Indonesia : Badan Meteorologi Klimatologi lan Geofisika 

No comments:

Post a Comment

Back to Top